Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На "Арені Львів" стартує національна аграрна конференція "Мільйон із гектара"

У п’ятницю, 19 лютого, на "Арені Львів" розпочинає роботу новітній проект для сільськогосподарського бізнесу країни – перша дводенна національна аграрна конференція "Мільйон із гектара". Цей форум збере близько 350-400 професіоналів і новачків аграрного бізнесу, з яких 85 % учасників – це сільськогосподарські товаровиробники здебільшого зернових, олійних, технічних і овочевих культур.

"Тематика конференції – "Мільйон із гектара: наскільки та чому це реально?" – дозволить учасникам одержати повну картину абсолютно всіх новітніх сфер і ніш аграрного сектору країни, - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації  Наталія Хмиз. - Вони також зможуть оцінити можливості впровадження нового виробництва на малій площі з мінімальними витратами та максимальною віддачею".

У суботу, 20 лютого, учасникам організують практичний бізнес-тур у провідні господарства Львівської області, а також на найбільший в Україні оптовий ринок сільськогосподарської продукції  "Шувар".

Початок конференції завтра о 9:30 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ