Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На частині вулиці Леся Курбаса створять платний паркінг

Транспортна комісія ЛМР погодила створення платного паркінгу на вулиці Леся Курбаса.
Фото: Гал-інфо

Паркінг створять за пропозицією департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури на прохання ТОВ "Пасаж театральний". Попередньо заплановано створити 4 паркомісця. За інформацією озвученою в жовтні 2023 року, міський бюджет буде отримувати щомісяця 3300 грн за одне паркомісце.

Сьогодні, 29 січня, члени транспортної комісії Львівської міськоїх ради підтримали дане питання, однак ще нещодавно керівник комісії Ігор Зінкевич заявляв, що паркінгу на вулиці Леся Курбаса не буде.

31 жовтня 2023 року, під час розгляду даного питання голова транспортної комісії Ігор Зінкевич заявиви, що вулицю не для того зробили у свій час пішохідною, щоб згодом облаштовувати на ній паркінг.

“Ця вулиця є пішохідна. Ми прийняли рішення про це ще попередньої каденції. На жаль ще спочатку там паркувались машини. Потім було прохання Галицької адміністрації зробити на даній території стовпці, щоб туди ніхто не заїжджав, а тепер дійшли до того, щоб зробити там паркомісця? Ми не будемо створювати на цій вулиці платні паркомісця”,- заявляв голова комісії Ігор Зінкевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ