Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На дільницях 18 грудня чергуватиме по два поліцейських

На Львівщині 18 грудня відбудуться перші вибори у шести об’єднаних територіальних громадах. Наразі правоохоронцями зафіксовано лише одне звернення щодо порушення виборчого процесу. Про це сьогодні, 12 грудня, під час прес-конференції повідомив начальник відділу масових та охоронних заходів управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції у Львівській області Ігор Гнилюх.

За його словами, 3 грудня в Кам’янка-Бузьке відділення поліції надійшла заява зі скаргою на порушення Конституції України під час виборів до Жовтанецької сільської ради. Звернення було скероване в СБУ.

Він повідомив, що у поліції достатньо сил та засобів для забезпечення спокою під час голосування.

Ігор Гнилюх зазначив, що у день виборів на кожній з виборчих дільниць буде чергувати по два працівники поліції з моменту, як туди надійдуть виборчі бюлетені і до завершення виборів.

«Ми створимо резерви особового складу, адже не виключено, що можуть бути й акції протесту. Також в резерві будуть вибухотехніки, адже можна очікувати повідомлень про «замінування». Поліція Львівщині готова до різних варіантів розвитку подій», - сказав Ігор Гнилюх.

Окрім того, Ігор Гнилюх звернувся до громадян з проханням повідомляти про усі порушення виборчого законодавства, а також про можливі загрози зриву виборчого процесу.

Повідомити про це можна зателефонувавши черговому ГУ НПУ у Львівській області за номером (032) 258 69 01.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ