Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбас прибули російські журналісти для організації провокацій, - розвідка

Противник, всупереч досягнутим домовленостям щодо взаємного припинення вогню, продовжує застосовувати заборонене озброєння – 152/122-мм артилерійські системи, 82 /120-мм міномети та танки. Про це сьогодні, 8 лютого, повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Російське окупаційне командування активізувало заходи щодо створення провокаційних матеріалів, спрямованих на дискредитацію сил АТО та звинувачення у порушенні Мінських домовленостей. Залучаються знімальні групи провідних російських телеканалів “Россия 1”, “НТВ”, “Рен ТВ” на Донецькому та Маріупольському напрямках, які для створення резонансних матеріалів використовують спеціально підготовлених провокаторів з числа місцевих мешканців.

Спостерігається зниження морально-психологічного стану особового складу ЗС РФ на тимчасово окупованій території АР Крим, пов’язане з незадовільним фінансовим та матеріальним забезпеченням.

Особовий склад 810 окремої бригади морської піхоти (Севастополь) Чорноморського флоту ЗС РФ, який проходить підготовку для участі у бойових діях на території Сирії, вимушений витрачати власні кошти для обладнання місць проживання на полігоні. При цьому, військовослужбовці виказують обурення невиплатою грошового забезпечення за виконання завдань за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ