Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донецькому напрямку цілодобові бої. Карта АТО

На Донецькому напрямку цілодобові бої. Про це в ході брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТОАндрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"На Маріупольському напрямку ситуація продовжує залишатися надзвичайно напруженою, активні бойові дії велися в районі Широкиного та Бердянського. НЗФ активно використовують 122-мм артилерію, також працюють ворожі снайпери. Бої розпочалися вчора у другій половині дня і тривали аж до заходу сонця.

На Донецькому напрямку, зокрема в районі аеропорту, бойові дії ведуться практично у цілодобовому режимі. Противник стягнув у Донецьк і активно застосовує важке озброєння, зокрема танки та великокаліберні гармати. Основні райони зосередження заборонених видів озброєння противника - це територія Донецького аеропорту, селище Спартак та житлові квартали міста Донецьк.

У районі Горлівки відбулася серія перестрілок та артилерійських обстрілів наших позицій по всьому периметру окупованого міста.

На Луганському напрямку противник зосередив свій натиск на контрольованій Україною ділянці правого берега Сіверського Донця в районі Бахмутської траси. Насамперед ідеться про ділянку від Новотошківського до Сокільників. Противник обрав підступну тактику обстрілів наших позицій і населених пунктів і це стосується темної пори доби. Також увечері ворог здійснив серію потужних мінометних обстрілів району Станиці Луганської", - розповів Лисенко.

Він також додав, що за минулу добу над Донбасом було помічено 8 ворожих БПЛА, і ще 1 в тилу сил АТО.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ