Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На дорогах Львова синоптики прогнозують ожеледицю

Завтра, 19 грудня, на дорогах міста Львова та Львівської області синоптики прогнозують ожеледицю, без істотних опадів. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура повітря вночі 7 – 9º морозу, вдень 0 – 2º морозу. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Мерія застерігає водіїв бути максимально уважними за кермом, обирати помірну швидкість і дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами. Слід пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно обирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

Максимально обережними просять бути і пішоходів: носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально відведених місцях.

В середу, 20 грудня, синоптики прогнозують вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 6 – 11º морозу, вдень 0 – 5º морозу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ