Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Дрогобиччині відкрили перший Маршрут здоровʼя «2900 кроків»

На Дрогобиччині відкрили перший Маршрут здоровʼя «2900 кроків» зі скандинавської ходьби. Про це інформує Львівської ОВА.
Фото: Львівська ОВА

 Так організатори поєднали промоцію здорового способу життя та історію діяльності Івана Франка. Адже, як відомо, Іван Франко та його нащадки значну увагу приділяли тіловихованню та спорту і навіть залишили багату наукову спадщину з цієї проблематики.

Мета –  активізувати мешканців Дрогобиччини до впровадження інструментів попередження поведінкових факторів ризику неінфекційних захворювань, зокрема, серцево судинних захворювань, як ключового тягаря передчасної смертності працездатного населення в Україні. Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб – це абсолютно дружня до людей установа, яка турбується про них та намагається всіляко запобігати ймовірним захворюванням.

«Дякую генеральному директору ДУ «Львівський ОЦКПХ МОЗ» Наталії Іванченко, директору Державного історико-культурного заповідника «Нагуєвичі» Богдану Лазораку, голові БФ «Святого Юди Тадея» Ользі Ворожбит за ініціативу та спільну реалізацію такого важливого проєкту.

Вірю, що нам обовʼязково вдасться досягнути мети проєкту – активізувати мешканців Дрогобиччини до впровадження інструментів попередження поведінкових факторів ризику неінфекційних захворювань, зокрема, серцево-судинних захворювань, як ключового тягаря передчасної смертності працездатного населення в Україні. Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб – це абсолютно дружня до людей установа, яка турбується про них та намагається всіляко запобігати ймовірним захворюванням», –  зазначив начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

У будь-який день ви можете підкорити маршрут зі скандинавської ходьби та оздоровитись. У Державний історико-культурний заповідник "Нагуєвичі"-Park of Naguevychy вам радо підкажуть звідки можна розпочати.

Організатори:

- Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб

- Благодійний фонд святого Юди Тадея

- Дрогобицька районна військова адміністрація

- Дрогобицька районна рада

- Державний історико-культурний заповідник «Нагуєвичі»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ