Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Двадцять дев’ятій сесії Синоду єпископів Києво-Галицької митрополії УГКЦ поблагословити акцію збирання пожертви, яку проводитиме молодь для приготування єпархіальних соборів молоді

Впродовж 8-9 березня у реколекційному центрі Львівської архієпархії у Брюховичах  відбулася чергова, Двадцять дев’ята сесія Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії Української греко-католицької церкви. Засідання очолив Блаженніший Любомир (Гузар), Отець і Глава УГКЦ, Верховний Архієпископ Києво-Галицький. У роботі сесії взяли участь усі Владики, які діють на території України.
Серед постанов Двадцять дев’ятої сесії Синоду єпископів Києво-Галицької митрополії УГКЦ для покращення процесу приготування до Собору УГКЦ 2007 року, присвяченого питанням молоді, Синод вирішив поблагословити акцію збирання пожертви, яку проводитиме молодь для приготування єпархіальних соборів молоді та взяти до уваги і благословити акції, які проводить Молодіжна комісія у контексті приготування до Собору, а також розглянути на наступній сесії Митрополичого Синоду питання про стан приготування у Києво-Галицькому Верховному Архієпископстві до Собору УГКЦ 2007 року, присвяченого питанням молоді. Про це повідомив прес-секретаріат Глави УГКЦ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ