Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На «Електронну Львівщину» виділили 7 млн грн

У четвер, 11 травня, Львівська обласна рада затвердила перелік завдань та заходів Програми «Електронна Львівщина» на 2017 рік. Загальний обсяг їх фінансування – 6,7 млн грн. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Як повідомив начальник відділу електронного урядування адміністративного управління апарату Львівської облдержадміністрації Андрій Дуда, серед основних заходів Програми – створення та розвиток регіональної геоінформаційної системи та автоматизованої системи моніторингу соціально-економічного розвитку, впровадження електронних систем в галузі охорони здоров`я, зокрема завершення впровадження Електронної медичної карти пацієнта у КЗ ЛОР "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» та реалізація першого етапу "Електронної медичної карти пацієнта у Львівській обласній клінічній лікарні".

Варто зазначити, що програма «Електронна Львівщина» працює з 2015 року. Вона спрямована на запровадження в місцевих органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування Львівської області технологій електронного урядування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ