Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Херсонщині 17 людей отруїлися хімікатами: відкрито кримінальне провадження

До чергової частини Каховського відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні, що в місті Каховка на території агропромислової бази отруїлися 17 чоловік. Постраждалі доставлені до лікарні з діагнозом: отруєння вуглекислим газом або хімікатами. Проводиться токсикологічна експертиза, яка визначить причину отруєння. Про це інформує ВК ГУНП в Херсонській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що громадяни отруїлися під час обробки цибулі. На теперішній час шість чоловік знаходяться на лікуванні, іншим надана необхідна медична допомога та вони відпущені додому. Стан здоров'я потерпілих задовільний. За висновком лікарів, загрози їхньому здоров'ю немає.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 Кримінального кодексу України «Порушення вимог законодавства про охорону праці» - карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ