Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Колегії Сокальської РДА обговорили виконання бюджету району у І півріччі 2006 року

1 серпня перший заступник голови Сокальської райдержадміністрації О. Кінах провів засідання Колегії райдержадміністрації – повідомили в Управлінні з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.

Під час Колегії розглядалися питання - щодо виконання програми соціально-економічного, культурного розвитку та виконання бюджету району за І півріччя 2006 року; про наслідки ревізій та перевірок у бюджетних установах за І півріччя; про хід виконання розпорядження голови Сокальської райдержадміністрації “Про стан та завдання щодо обслуговування та експлуатації доріг району”. У роботі колегії взяли участь заступник начальника ДП “Львівський облавтодор” Є.Бродик, інспектор служби автомобільних доріг В.Перетятко.
Під час засідання відзначили, що середня зарплата у І півріччі 2006 року у Сокальському районі становила 872,7 грн і на 41,1% перевищила показник за відповідний період 2005 року (618,32 грн.). Оборот роздрібної торгівлі у І півріччі зріс у фактичних цінах на 15,4%, а у порівняльних на 4,4%. Створено 938 нових робочих місць, що становить 78,2% від річного завдання. До зведеного бюджету мобілізовано 31590,6 тис. грн. Найбільше зростання обсягів виробництва відбулося на підприємствах добувної промисловості (на 11,4%), виробництва та розподілення електроенергії (на 11,8%) та обробної промисловості (на 9,5%). У І півріччі ріст обсягів промислового виробництва становив 10,5%. Досягнуто позитивних результатів з погашення заборгованості з виплати заробітної плати. Якщо станом на 1 січня 2006 року сума заборгованості становила 5385,2 тис. грн., то на 1 липня поточного року вона зменшилася до 1741,5 тис. грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ