Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На ЛАЗі планують кадровий переворот

Кадровий склад працівників Львівського автобусного заводу переформують ще до кінця року. Про це сьогодні, 10 листопада, під час прес-конференції сказав генеральний директор ЛАЗу Ігор Малець. «Сьогодні на підприємстві є дисбаланс між основними та допоміжними працівниками, тому нам необхідно змінити цю пропорцію», - сказав Ігор Малець.

 

За його словами нині на підприємстві працює 900 працівників, з яких 400 – основні працівники, а 500 – допоміжні. «Категорії працівників не відповідають нашим потребам, тому ми будемо зменшувати кількість допоміжних робітників, та збільшувати число основних», - сказав Ігор Малець.

 

За його словам допоміжним працівникам вже пропонують переходити на робітничі професії. Що ж стосується потреб виробництва, то число 900 є нормальним для такого заводу, але співвідношення основні-допоміжні має становити 700-200. «Також в нас зараз ведеться чіткий облік відвідуваності працівниками заводу, адже за ті півроку, що завод не працював, більшість його працівників знайшли собі додаткове місце праці», - сказав Ігор Малець. Кадрове питання керівництво заводу планує вирішити до кінця 2009 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ