Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині боротимуться з високою смертністю на дорогах

2016 року за рахунок коштів державного бюджету облаштують два світлофорних об’єкти у Золочеві та Рудному. Про це під час брифінгу розповів Олег Синютка, голова Львівської ОДА.

"На превеликий жаль, маємо високу смертність на дорогах в місцях пішохідних переходів. Особливо високий травматизм на пішохідному переході на об’їзній Львова, а також на пішохідному переході об’їзної Золочева. В коштах, що ми виділяємо на ремонт цих доріг, частково передбачені кошти на освітлення пішохідних переходів, що убезпечить пішоходів", - розповів Олег Синютка.

Цього року на Львівщині на ремонт доріг планують витратити 2 млрд грн

Також він зазначив, що в переліку проектів на програму соціально-економічного розвитку за рахунок субвенцій з державного бюджету буде запропоновано системне освітлення населених пунктів. "В першу чергу ми повинні облаштувати освітлення в населених пунктах, що знаходяться на великих трасах з інтенсивним рухом", - зазначив керівник ОДА.

"Маю сподівання, що 2016 рік стане початком системного ремонту освітлення на вулицях і дорогах Львівщини", - зауважив Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ