Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Львівщині була загрозу ракетного удару з акваторії Чорного моря, - Козицький

учора в області лише раз лунала повітряна тривога. Вона сповістила про загрозу ракетного удару з акваторії Чорного моря майже опівночі. На щастя, на Львівщині все спокійно. Небезпека не справдилася. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Також напередодні, 18 серпня, до Львова завітали Президент України Володимир Зеленський, Президент Республіки Туреччина Реджеп Ердоган, а також Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш.

Верховний Головнокомандувач ЗСУ обговорив важливі питання, які стосуються Запорізької АЕС, українських полонених, теракту в Оленівці, експорту зерна, підписав домовленість щодо допомоги у відновленні інфраструктури з Реджепом Таїпом Ердоганом.

«Перед зустрічами Глава нашої держави провідав наших поранених захисників, вшанував пам'ять загиблих Героїв України на Марсовому полі, поспілкувався з викладачами та курсантами Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, оглянув виставку картин Марії Примаченко у Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького», - повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 213 людей. До Перемишля зі Львівщини вирушили 680 осіб. Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 21 тисяча 9 людей. Повернулися – 19 тисяч 807 громадян нашої держави.

З кожним днем стаємо сильнішими та ближчими до перемоги!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ