Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині членами ДВК від Януковича стали представники «Свободи» і «Нашої України»

Львівський штаб кандидата в президенти Віктора Януковича укомплектував виборчі комісії окрім регіоналів представниками «Свободи» і «Нашої України». Про це учора, 3 лютого, під час засідання львівського прес-клубу повідомив заступник керівника штабу Леонід Мельник.

 

Мельник також додав, що штаб підготував 300 мобільних група спостерігачів, «озброєних» відеокамерами, які слідкуватимуть за ходом голосування на виборчих дільницях області. «Все це перевірені «під мікроскопом» надійні люди», – запевнив він.

 

Водночас заступник голови ЛОО партії «Батьківщина» Андрій Болкун повідомив, що їхнього кандидата в дільничних комісіях представлятимуть члени партії. У кожній ДВК є по 8 людей від Тимошенко. Він додав, що на кожній з виборчих дільниць буде по два спостерігачі від Тимошенко.

 

Виконавчий директор Львівської обласної громадської організації Комітету виборців України Оксана Дащаківська додала, що всі дільничні виборчі комісії Львівщини укомплектовані порівну представниками кожного кандидата. Склад окружних виборчих комісій оновлений, порівняно з першим туром виборів, на 80 %.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ