Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині "чистять" Партію регіонів

Місцеві організації Партії регіонів на Львівщині проводять оновлення свого керівного складу, а також очищення лав партії від членів, які своєю негативною поведінкою шкодять авторитету Партії регіонів. Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Зокрема, рада Дрогобицької міської організації Партії регіонів звернулася до Львівської обласної організації Партії регіонів з проханням розглянути питання щодо негативної поведінки, яка шкодить авторитету партії, голови Стебницької первинної організації № 2 Руслана Шагала та голів ще кількох Стебницьких первинних організацій.

За словами голови Дрогобицької міської організації Партії регіонів Сергія Гориславського, Руслан Шагала є людиною з кримінальним минулим, яка постійно нагнітає внутрішньопартійну ситуацію та плете інтриги задля досягнення власних потреб, тому йому недоцільно перебувати у лавах партії.

Окрім цього, на адресу голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука надійшла скарга від заступника голови ДМО Партії регіонів В. Стародуб про погрози, шантаж та образи членів партії зі сторони Р. Шагали.

Питання про незадовільну поведінку членів районних організацій Партії регіонів, які шкодять авторитету партії, буде розглянуто під час ради ЛОО ПР. На переконання керівництва Львівської обласної організації Партії регіонів, усі члени партії на Львівщині мають підвищувати її авторитет в регіоні і в жодному разі не провинні своїми діями дискредитувати Партію регіонів, державну владу та Президента. Відтак потрібно проводити оновлення лав партії від деструктивних елементів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ