Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

На Львівщині для вихованців дитячих будинків сімейного типу організували майстер-клас

До 10-річчя Всеукраїнської соціальної програми «Подаруй дитині усмішку» в Львівському Національному медичному університеті імені Данила Галицького студенти -стоматологи V курсу провели відкритий лекторій та майстер-клас для вихованців дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей та дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Також, усі присутні діти (42 дитини, віком 4-18 років) були проконсультовані фахівцями в клініці кафедри стоматології дитячого віку. Відтак, їм визначили потребу стоматологічного лікування, склали план стоматологічного лікування та поставили попередній діагноз, згідно з яким буде призначено усі необхідні додаткові обстеження і визначено подальше лікування.

Дітей, опікунів ,студентів та викладачів привітали проректор з лікувальної роботи професор Олександр Зінчук, декан стоматологічного факультету, професор Роман Огоновський, завідувач кафедри ортодонтії НМАПО імені П.Л.Шупика професор Мирослава Дрогомирецька, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис.

За 2010-2020 роки в межах проекту здійснили лікування близько 180 дітей підоблікової категорії незнімною ортодонтичною апаратурою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ