Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині хмарно з проясненнями.

На Львівщині хмарно з проясненнями. Вітер північно–східний 3-5 м/с. Температура від +0° до + 2°С. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.
Фото - Гал-інфо

Прогноз погоди: Погоду визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над західною Україною.

По Львівській області: Хмарно. Мокрий сніг та сніг, вранці та вдень значний. Місцями налипання мокрого снігу. Вночі місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 2 ° морозу до 3° тепла.

По місту Львову: Хмарно. Мокрий сніг та сніг, вранці та вдень значний. Налипання мокрого снігу. Вночі туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 1 ° морозу до 1° тепла.

Радіаційний фон становить 11 мкР/год.

По території Львівської області: 25 січня вночі місцями туман видимістю 200 – 500 м; вранці та вдень значний мокрий сніг та сніг, місцями налипання мокрого снігу, пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с. На дорогах ожеледиця, подекуди снігові замети.

По місту Львову: 25 січня вночі туман видимістю 200 – 500 м; вранці та вдень значний мокрий сніг та сніг, налипання мокрого снігу, пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с. На дорогах ожеледиця.

(І рівень небезпечності, жовтий).

Стан автомобільних доріг на 06:00 год. 25 січня:

а) Державні та місцеві дороги: проїзд забезпечено, покриття – мокре, сніг, дощ, температура: від 0о до +5о С, працюють (чергують) 24 (90) осіб та 18 (82) одиниць техніки;

б) Перевали:

Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – мокре, дощ, температура: -0°С, працюють (чергують) 3 (0) осіб та 3 (0) одиниці техніки;

Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – мокре, сніг, температура: -2°С, працюють (чергують) 2 (2) осіб та 0 (2) одиниць техніки;

Орявський: проїзд забезпечено, покриття – мокре, дощ, температура: -1°С, працюють (чергують) 5 (0) осіб та 5 (0) одиниць техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ