Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині інструктори семи країн НАТО тренують українських військових

Упродовж двох місяців інструктори семи країн НАТО допомагатимуть українським військовослужбовцям опановувати бойовий досвід за стандартами Альянсу. Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

«На Львівщині, в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного триває підготовка підрозділів 72 ОМБр ім.Чорних Запорожців за програмою «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна». Упродовж двох місяців іноземні інструктори з США, Канади, Литви, Польщі, Великої Британії, Данії і Швеції допомагають українським військовослужбовцям опановувати бойовий досвід за стандартами Північноатлантичного альянсу», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на тактичних полях полігону, в умовах, які максимально наближені до бойових, українські військовослужбовці відпрацьовують свої навички протидії тероризму.

В прес-службі нагадали, що невдовзі підрозділ братиме участь в масштабних бригадних тренуваннях за участю військовослужбовців провідних країн НАТО.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ