Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині облаштують 20 дитячих та 12 спортивних майданчиків

За кошти обласного бюджету на Львівщині цього року буде встановлено 20 дитячих майданчиків у населених пунктах Львівської області. Про це повідомили учора, 31 жовтня, під час слухань щодо виконання обласних програм і заходів за 9 місяців цього року у постійній комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Львівської обласної ради, повідомилапрес-служба ЛОР.

Як поінформували в управлінні з питань сім'ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації, роботи з облаштування дитячих майданчиків будуть виконані до кінця листопада. Депутати вирішили здійснити об'їзд усіх майданчиків для з'ясування якості виконаних робіт.

На виконання програми "Спортивний майданчик" з обласного бюджету цьогоріч виділено 1,25 млн. грн, за які буде облаштовано 5 спортивних майданчиків зі штучним покриттям та 5 відкритих спортивних майданчиків із тренажерним обладнанням.

За результатами слухань депутати прийняли рішення звернутися до постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради про виділення додатково ще 230 тис. грн за рахунок економії коштів при виконанні програм управлінням з питань Євро - 2012. За ці гроші планується облаштувати ще два спортивні майданчики: зі штучним покриттям - у Старому Самборі та відкритий із тренажерним обладнанням - у Городку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ