Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині опрацювали понад 13 тис. проектів землеустрою

Як повідомили 4 вересня у прес-службі Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, експерти Держгеокадастру Львівщини опрацювали понад 13 тис. проектів землеустрою за принципом екстериторіальності

Від початку цього року експерти Головного управління Держгеокадастру Львівської області прийняли до опрацювання 13 244 проекти землеустрою з інших областей – 81% робіт отримали позитивний висновок (у серпні прийнято 2 258 документацій – 1 889 (84%) отримали позитивний висновок). 

У 2020 році кількість фахівців, які пройшли навчання, сертифікувалися за фахом експерта та працюють у Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області зросла до 43 осіб. Це дозволило збільшити кількість розглянутих заяв та пришвидшити терміни розгляду документацій, які надійшли за допомогою електронних сервісів Держгеокадастру.

Довідково

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року № 580 "Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру" розгляд та погодження або відмова в погодженні проектів землеустрою здійснюється працівниками територіальних органів Держгеокадастру, які вибрані за принципом випадковості системою електронного документообігу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ