Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині план осіннього призову виконано на 57%

Представники Львівського обласного військового комісаріату налаштовані оптимістично щодо виконання плану осіннього призову на строкову службу в армію. Наразі вже виконано 57% від загального плану. Про це сьогодні, 2 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.
Фото з week.kr.ua.
 

За його словами, найкраще із поставленими завданнями справляються Бродівський, Бузький, Дрогобицько-Бориславський, Золочівський, Жовківський та Радехівський військові комісаріати.

Щодо інших районів Львівщини, то вони виходять на рівень поставлених завдань. Наприкінці листопада військовий комісар Львівщини планує підбити перші підсумки осіннього призову.

«Тоді ж будуть прийматися і кадрові рішення. Нині особлива увага до студентів, які не здали сесії та припинили стосунки з вишами. Їм приносять повістки і за місцем навчання, і за місцем проживання. Також призов стосується і тих, у кого закінчився термін відстрочки. Обласний комісар переконаний, що усі завдання по осінньому призову будуть виконані», - повідомив Олександр Поронюк.

Нагадаємо, що із Львівщини повинні відправити на строкову службу у ЗСУ та інші силові структури 700 осіб.

Осінній призов розпочався 1 жовтня і триватиме до 1 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ