Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині почали писати літопис Партії регіонів

Урочистиймітинг, присвячений Дню Соборності та Свободи України, відбувся у суботу, 21 січня, у місті Буськ за участю народного депутата України, голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука, голови Львівської міської організації Партії регіонів Олега Барана, голови фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігоря Грещука, а також голів фракцій Партії регіонів рад усіх рівнів на Львівщині, повідомила прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

Регіонали Львівської області зібралися у Буську біля пам’ятника Президентові Західноукраїнської Народної Республіки Євгену Петрушевичу, який був одним із ініціаторів Злуки. Учасники урочистого мітингу поклали квіти до підніжжя пам’ятника Є. Петрушевичу та вшанували його пам’ять. «Я хочу привітати всіх краянзі святом Соборності та Свободи. Євген Петрушевич, на малій батьківщині якого ми зібралися, був одним із ініціаторів Соборності України. Я щасливий, що свого часу мав можливість долучитися до того, щоб у Буську було споруджено пам’ятник президентові ЗУНР. Любімо Україну не тільки словами, але й на ділі, так як це робив Євген Петрушевич», - наголосив голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грещук.

З нагоди Дня Злуки Львівська обласна організація Партії регіонів започаткувала Книгу добрих і корисних справ.

«Ми маємо вшановувати пам’ять наших героїв не лише словами, але й добрими справами. Сьогодні на малій батьківщині Євгена Петрушевича стартував марафон Партії регіонів – Книга добрих і корисних справ, яку протягом року передаватимуть у районні та міські організації Партії регіонів на Львівщині. Це своєрідний літопис Партії регіонів на Львівщині. Він має спонукати і стимулювати нас побільше працювати для простих людей і робити добрі справи, а оцінюватимемо ці справи громада Львівщини», - наголосив під час мітингу Петро Писарчук. При цьому голова регіоналів Львівщини зробив подарунок Буській гімназії ім. Євгена Петрушевича, подарувавши закладу професійну копіювальну техніку.

Книгу добрих справ Партії регіонів передаватимуть у всі райони Львівської області, аби представники місцевих партійних осередків відзначали у ній проведені акції та партійні заходи соціального спрямування. У Книгу вноситимуть інформацію не тільки про добрі справи парторганізацій, але й коротку історичну довідку про відповідний район та його визначених постатей. На переконання членів Партії регіонів, така книга зближуватиме партійців із різних районів області, посилить їх взаємодію та сприятиме активнішій роботі на користь громади Львівщини.

«Сьогодні відбулася надзвичайно важлива подія – розпочато Книгу добрих справ Партії регіонів з Буського району, де народився Євген Петрушевич. Я маю за велику честь прийняти цю книгу, і, думаю, нам буде про що написати у цій Книзі і надалі ми працюватимемо над тим, аби добрих справ наші партійці робили більше», - зазначив голова Буської РДА – голова Буської районної організації Партії регіонів Володимир Сай.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ