Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині подекуди туман та ожеледиця

На Львівщині 10 березня вночі та вранці подекуди туман видимістю 200 – 500 м, на окремих ділянках доріг ожеледиця. У Львові вночі та вранці туман видимістю 200 – 500 м, на окремих ділянках доріг ожеледиця. (І рівень небезпечності, жовтий). Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зараз у місті та області хмарно з проясненнями, без опадів, подекуди туман. Вітер західний 1 - 3 м/с., місцями штиль. Температура від -4 до -1С.

Погоду визначатиме північно – західна частина циклону з центром над Чорним морем.

По Львівській області: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці подекуди туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 7 – 12° тепла.
По місту Львову: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 0 – 2° тепла, вдень 7 – 9° тепла.
Радіаційний фон становить 10 мкР/год.

Стан автомобільних доріг:

Державні та місцеві дороги: проїзд забезпечено, покриття – місцями мокре, температура: від -5о до +2о С, працюють (чергують) 3 (10) одиниці техніки та 5 (14) осіб;

Перевали:

Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – мокре, температура: -3°С, працюють (чергують) 2 (0) одиниці техніки та 3 (0) особи;
Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – мокре, температура: -5°С, працюють (чергують) 0 (2) одиниць техніки та 0 (2) осіб;
Орявський: проїзд забезпечено, покриття – мокре, температура: -3°С, працюють (чергують) 1 (0) одиниця техніки та 2 (0) особи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ