Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині працює 49 підприємств з данським капіталом: вкладено 70 млн дол інвестицій

28 січня у Львівській ОДА відбулось підписання Меморандуму про співпрацю та популяризацію іноземних інвестицій в економіку Львівської області.Повідомила прес-служба ОДА.

Меморандум підписали з української сторони – голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк, з данської сторони – голова Данської Бізнес Асоціації в Західній Україні Ларс Вестберг. Сторонами підписання Меморандуму також є: ДПА у Львівській області, Львівська митниця, Західне регіональне управління Державної прикордонної служби України.

Як зазначив голова Львівської ОДА М.Цимбалюк, розташування Львівської області поблизу Європейського Союзу дозволяє займати чільне місце серед інших областей в залученні інвестицій. «Данський капітал відіграє важливу у формуванні економіки нашого краю. На Львівщині працює 49 підприємств з данським капіталом, які на 1 січня вклали інвестицій в сумі 70 млн дол.

Нам важлива діяльність данського капіталу на території Львівщини як представників європейського бізнесу, адже це дає можливість створювати позитивний інвестиційний клімат в області. Ми робимо і робитимемо все, щоб інвестор залишився у Львівській області», - зазначив голова облдержадміністрації.

В свою чергу голова Данської Бізнес Асоціації в Західній Україні Ларс Вестберг підкреслив, що їх основна мета – це захищати данські інвестиції в Україні і висловив сподівання на прозору співпрацю, відкритий діалог у вирішенні проблемних питань, з якими стикаються данські інвестори в Україні. «Ми будемо висвітлювати реальну картину інвестиційного клімату в області», - додав Ларс Вестберг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ