Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині проїзд головними дорогами забезпечений

Станом на 8 ранку 5 січня на Львівщині проїзд автомобільними дорогами загального користування забезпечено в повному обсязі. Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Протягом 4-5 січня в період  з 18.00 – 06.00  дорожники використали 1 195 т піщано-соляної суміші. Для очищення від снігу та обробки протиожеледними засобами на автомобільних дорогах загального користування  працювали  115 одиниць спеціальної техніки.

Дорожні служби працюють в штатному режимі.

Окрім того, у зв’язку з погіршенням погодних умов (сильні опади снігу та пориви вітру, обмеження видимості) з метою забезпечення проїзду та створення безпечних умов роботи дорожньої техніки, з 9.00 04.01.2017р. обмежено рух вантажного автомобільного транспорту на ділянці автомобільної дороги державного значення М-06 Київ-Чоп км 621-702 (від м. Стрий до межі із Закарпатською обл.) та з 10год. 30хв. 04.01.2017р. обмежено рух вантажного автомобільного транспорту на ділянці автомобільної дороги державного значення Н-13 Львів-Самбір-Ужгород км 132-156,(від м. Турка до межі із Закарпатською обл.)

Дане обмеження руху для вантажівок діятиме до завершення негоди.

Прогноз: 4-5 січня вночі пориви південно-західного вітру 15 – 20 м/с. Вдень пориви вітру 18 – 23 м/с, хуртовини; місцями сильний сніг. На дорогах ожеледиця, вдень подекуди снігові замети; 6 січня впродовж доби 12 – 17° морозу; 7 січня вночі 15 – 20° морозу, місцями (переважно в горах) до 25° морозу, вдень 12 – 17° морозу; 8 січня вночі 18 – 23° морозу, місцями 26 – 30° морозу, вдень 9 – 14° морозу.

Служба автомобільних доріг у Львівській області наголошує: під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів повинні забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

При погіршенні погодних умов Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв та перевізників при можливості утриматись від поїздок, адже великогабаритні автомобілі часто стають причиною обмеження руху, під час заносу блокуючи проїжджу частину, або ж зупинки таких вантажівок на узбіччях, що у свою чергу, призводить до затримки снігоочисної техніки та ускладнює роботу дорожникам.

Нагадуємо, в зимовий період  на дорогах Львівської області діє 51 пункт відстою  для великовантажного транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ