Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині прокуратура цьогоріч посилить боротьбу з корупцією

В роботі органів прокуратури Львівської області на 2011 рік пріоритетною буде протидія корупції. Про це сьогодні, 14 січня, на прес-конференції членів колегії прокуратури Львівської області повідомив прокурор Львівщини Віталій Ковбасюк.

Окрім того, за словами прокурора області, план дій боротьби з корупцією передбачає боротьбу з хабарництвом, привласненням бюджетних коштів, зловживанням владою та перевищенням службових повноважень.

«Головною нашою метою цього року має стати недопущення корупційних правопорушень та утвердження принципу невідворотності покарання. Викрав кошти – поверни їх народу та державі. Я хочу наголосити на тому, що закон є і буде один для всіх, як для високопосадовців, так і для представників місцевого самоврядування, суддів та прокурорів», - наголосив Віталій Ковбасюк.

Він також зазначив, що прокуратура області намагатиметься забезпечити права громадян на своєчасну оплату праці. Окрім того, прокуратура докладе усіх зусиль у боротьбі з контрабандою, використанням лісового фонду та для захисту культурної спадщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ