Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині спіймали громадян Азербайджану і Китаю, які намагалися незаконно потрапити за кордон

фото - Держприкордонслужба
фото - Держприкордонслужба
фото - Держприкордонслужба
фото - Держприкордонслужба
1/2
Львівські прикордонники спіймали трьох громадян Азербайджану і одного громадянина Китаю, які намагалися незаконно потрапити за кордон.

Про це інформує Держприкордонслужба.

Прикордонний наряд від відділу «Шегині» на околиці одного з н. п. Яворівського району зупинив для перевірки автомобіль "Форд". Автівкою, якою керував громадянин Азербайджану, їхало двоє його співвітчизників. Під час бесіди іноземці намагалися переконати прикордонників, що вони їхали помилуватись мальовничим прикордонням і для цього взяли в оренду автівку. Проте згодом затримані зізнались, що мали намір поза пунктами пропуску потрапити до ЄС. Прикордонники також з’ясували, що громадяни Азербайджану прибули в Україну законним шляхом та мали зі собою документи, що посвідчують осіб.

В іншому випадку про появу невідомої особи в одному з н. п. Львівського району дільничного інспектора відділу "Рава-Руська" повідомив місцевий житель. Група реагування спільно з оперативним співробітником негайно виїхала з підрозділу та затримала ймовірного порушника. Чоловік, як з'ясувалося, є 35-річним громадянином Китаю. І хоча паспортний документ іноземець мав зі собою, однак до Польщі він також намагався потрапити у незаконний спосіб.

Затриманих доставили до прикордонних підрозділів та склали адміністративні документи. Спосіб покарання обиратиме суд.

Варто зазначити, що від початку року за спробу незаконного порушення державного кордону прикордонники Львівського загону затримали 247 нелегальних мігрантів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ