Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартував конкурс журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва

Переможці у чотирьох номінаціях отримають з обласного бюджету по 50 тисяч гривень, а призовий фонд Гран-прі складає 100 тисяч.

Конкурс має на меті відзначити та підтримати журналістів – авторів матеріалів на військову тематику, вшанувати військові подвиги різних військових підрозділів та військ, які дислокуються на Львівщині, інформують в ЛОДА.

Крім цього, він спрямований на патріотичне виховання майбутніх поколінь на прикладі подвигів українських захисників, таких як Тарас Матвіїв – тележурналіст, член Національної спілки журналістів України, громадський діяч, учасник Революції гідності та офіцер Збройних Сил України.

Цей конкурс відбуватиметься вже вдруге. Про умови, кількість номінацій та призовий фонд розповіли під час брифінгу в Офіційному медіацентрі при Львівській ОВА.

«У професійний день усіх медійників даємо старт обласному конкурсу журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва. Наше основне завдання – віддати шану усім нашим Героям, які боролись за Україну та продовжують захищати її. Тому журналістські роботи матимуть саме таку тематику. Цьогоріч кількість номінацій зросла до чотирьох. Члени конкурсної комісії обиратимуть найкращих серед найкращих, які отримають з обласного бюджету фінансову підтримку, яка в цьому році також збільшилась до 300 тисяч гривень. Вже у серпні ми дізнаємось імена переможців»,  – зауважив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Конкурс проводиться у чотирьох номінаціях:

  • Матеріал, розміщений в онлайн-медіа;
  • Матеріал, розміщений в друкованому медіа;
  • Матеріал, розміщений у телеефірі;
  • Матеріал, розміщений у радіоефірі

Переможці у кожній номінації отримають премію з обласного бюджету у розмірі 50 тисяч гривень, а призовий фонд Гран-прі складає 100 тисяч.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ