Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартував сезон пластунських таборів

На Львівщині стартував сезон пластунських таборів. Про це повідомили в пресслужбі ЛОР.

Сезон пластунських таборів розпочався на Львівщині. Один із тематичних зборів ініціювали пластуни з Дашави, назвавши його “Амігос де корчунок”.

Учасники табору дізнаються більше про традиції Мексики та опанують основи іспанської мови. Пластуни вже розтаборувалися, мали перші гутірки, змаги та вечірні ватри. У таборі буде можливість навчитись будувати таборові споруди, готувати їжу на відкритому вогні, в'язати вузли, розбиратися на картах

“Осередок Даваша зовсім юний. Лише цього року старші пластуни пройшли всі вишколи, набрали юнацькі гуртки. Та це тільки лиш розпалило у них ще більше бажання поринути у чар пластування”, – повідомили у Львівському обласному пластовому центрі.

Пік пластових зборів припадає на серпень, коли буде можливість поїхати на різноманітні за напрямком табори: морський, летунський, кінний, скелелазний, екологічний, спортивний, мандрівний, мистецький, історичний, велосипедний, військовий тощо. Це табори, які пройшли апробацію, табори, де є спеціалізовані інструктори, табори, що, здебільшого організовують старшопластунські курені.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ