Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині тривають громадські обговорення планів лісогосподарських робіт на 2017 рік

Лісогосподарські підприємства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства продовжують організовувати зустрічі з представниками місцевої влади та безпосередньо з громадами сіл для обговорення планів лісогосподарських робіт на 2017 рік. Про це повідомили у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

З цією метою лісівники розробили орієнтовні Календарні плани обговорень з місцевими громадами запланованих на 2017 рік рубок головного користування та рубок формування і оздоровлення лісів державними лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ.

На сходах громад та сесіях місцевих рад також обговорюються і інші лісівничо-господарські заходи, які цікавлять місцеве населення. Зокрема, це питання охорони і захисту лісу та порядку реалізації лісопродукції для населення.

На даний час найбільше таких громадських слухань відбулись у зоні діяльності Бібрського, Бродівського, Дрогобицького, Золочівського, Самбірського та Турківського держлісгоспів. 

Нагадуємо, що вся інформація про планові рубки лісу є у відкритому доступі. З нею можна ознайомитись на сайтах Львівської облдержадміністрації, Львівського ОУЛМГ та лісогосподарських підприємств.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ