Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Львівщині УДАР та об’єднана опозиція домовились про три округи, на яких проводять спільну соціологію

Зараз по трьох округах Львівської області проводиться спільна соціологія, згідно якої узгоджуватимуть кандидатів-мажоритарників об’єднана опозиція та УДАР. Про це сьогодні, 5 жовтня, в коментарі Гал-інфо повідомив керівник регіонального виборчого штабу УДАРу Петро Адамик.

Водночас він відмовився називати округи, по яких проводять спільну соціологію.

«Дії моїх колег на місцевому рівні – це робота на зрив домовленостей нагорі», - зазначив він.

Адамик також додав, що керівнику штабу об’єднаної опозиції на Львівщині розходиться у двох кандидатах – це Михайло Хміль (в. о. № 115) та Ігор Васюник (в. о. № 117).

Він також зауважив, що розуміє те, що кандидати УДАРу є менш впізнаваними, адже ця політична сила нова і її кандидатів ще добре не знають. Але він водночас зауважив, що не розуміє, чому об’єднана опозиція на окремих округах виставила таких слабких кандидатів.

«Ми готові проводити соціологію по всіх округах, але наразі по 9 округах опозиція відмовилась це робити. В тому числі й округ № 115 (Сихів). Якщо дотримуватись домовленостей, і соціологія покаже вищий рейтинг опозиційних кандидатів, то ми готові зняти кандидатури представників УДАРу. Ми не боремося з об’єднаною опозицією, але нам дуже прикро, що наші побратими кидають проти нас усі ресурси замість того, щоб об`єднатися і боротися із спільним ворогом. Якби я був параноїком, то сказав би, що Кубів працює на Банкову», - заявив Петро Адамик.

Він також переконаний, що їхні кандидати є сильнішими на округах, ніж кандидати від об’єднаної опозиції.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ