Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться всеукраїнський форум взаємодії та розвитку

Як повідомили 25 травня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, 26 травня в прямій трансляції на платформі Zoom відбудеться форум, спрямований на співпрацю громадськості, влади, бізнесу та ЗМІ у Львівській області.
Фото ілюстративне

Форум стане майданчиком для підтримки та реалізації соціальних проектів обласного масштабу впродовж 2020 року, презентації кращих практик та проектів Львівської області.

Захід триватиме з 12:00 до 13:30 год та об’єднає понад 500 спікерів. Трансляція за посиланням.

Серед запрошених спікерів: Андрій Ковальський та Роман Матис, Львівська ОДА; Юлія Мархель, президент "Let’s do it, Ukraine"; Kateryna Politytska, координатор Львівської області Let's Do It, Ukraine; Тарас Кучма, міський голова Дрогобича; Андрій Москаленко та Олександр Николяк, Львівська міська рада та інші.

Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, запрошує молодь взяти участь як слухачі форуму, заповнивши анкету.

Із графіком трансляцій можна ознайомитис на сайті letsdoitukraine.org в розділі новини.

Форум стане відкритим для усіх дистанційно в 24 областях.

Зазначимо, організатор форуму - Всеукраїнський молодіжний рух "Let’s do it Ukraine" за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Інформаційний партнер регіонального етапу – департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ