Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині відбувся Х Всеукраїнський юнацький турнір з плавання «НАФТУСЯ - 2019»

За результатами турніру з плавання дві трускавчанки посіли призові місця. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 18 листопада у прес-службі Трускавецької міської ради.

Цими днями у Трускавці, в плавальному басейні дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ відбувся Х традиційний всеукраїнський юнацький турнір з плавання «НАФТУСЯ - 2019».

Організатори турніру – Трускавецький дитячо-юнацький спортивний клуб «СПОРТОВЕЦЬ» та Львівська обласна федерація морських багатоборств і акватлону. Безпосереднім проведенням змагань займається суддівська бригада з числа тренерів та вихованців старшої групи відділення плавання Трускавецького «СПОРТОВЦЯ», за підтримки Трускавецької міської ради.
Головний суддя змагань, голова федерації морських багатоборств та акватлону Львівщини - Андрій Жгута ознайомив учасників юнацького турніру з програмою змагань.

У традиційному юнацькому турнірі з плавання «Нафтуся 2019» взяли участь 16 команд, а це 230 учасників з: Дніпропетровської (ДЮСШ 2 м. Кривий Ріг) , Чернівецької (СК «Актив», СК «Дельфін» м. Чернівці ), Вінницької (КЗ ВМПДЮ, КСК «Маяк» м. Вінниця ), Тернопільської ( КДЮСШ 1, КДЮСШ 2 м. Тернопіль) Івано-Франківської ( Долинська ДЮСШ, Калуська ДЮСШ, ) та Львівської ( Аквапарк «Пляж» м. Львів, Дрогобицька ДЮСШ, ДЮСШ 2 м. Червоноград, Миколаївська РДЮСШ, СК КЗС м. Львів СК «Старфіт» м. Винники, ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» м. Трускавець ) областей України.

 Усі команди, отримали від організаторів змагань вітальні призи - торти з написом «НАФТУСЯ – 2019» та пам’ятні значки учасника турніру.

 За результатами турніру з плавання призерами стали вихованці відділення плавання ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Стефанишин Поліна - ІІ місця ( 50 м. вільним стилем , 50 м. на спині ) та Скалич Христина – І місце (50 м брас).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ