Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На Львівщині відбувся туристичний фестиваль "Мандруємо Яворівщиною"

1/2
У п’ятницю, 11 жовтня, в Новояворівському міському краєзнавчому музеї відбулося відкриття ІІ Яворівського районного туристичного фестивалю «Мандруємо Яворівщиною». Про це власкорові Гал-інфо повідомила керівник відділу внутрішньої та інформаційної політики Яворівської РДА Львівської області Ірина Кравчук.

За її словами, привітали учасників події керівник апарату районної держаної адміністрації Зоряна Мірило, заступник голови районної ради Володимир Мацелюх та начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту РДА Наталія Лялюк.

«Організатори фестивалю презентували гостям туристичні локації Яворівщини, фотовиставку «Генетичний код Яворівщини», дефіле «Минуле сьогодення», відбувся також  майстер-клас з «яворівського розпису» сувенірного магніту.

Відтак, учасники фестивалю поїхали  у відпочинковий осередок «Оселя Розточчя», що в Яворівському національному природному парку, де відбувся театралізований гарбузовий ярмарок. А також – катання верхи на диких «конях-карпанах», – інформує Гал-інфо Ірина Кравчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ