Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На Львівщині за добу ліквідували 6 пожеж сухої трави

3 серпня о 12:29 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Басівка Львівського району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 50 кв.м. Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.
Фото: ДСНС

Цього ж дня о 14:43 надійшло повідомлення про пожежу в с. Нижні Гаї Дрогобицького району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 200 кв.м.

О 15:11 надійшло повідомлення про пожежу в м. Бібрка на вул. Львівська, б/н Львівського району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 500 кв.м.

Та вже о 15:45 надійшло повідомлення про пожежу в с. Гори Львівського району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 50 кв.м.

Також о 16:56 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Білогорща, на відкритій території. Вогнем знищено суху траву та чагарник окреми осередками на площі 1000 кв.м.

О 17:36 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Горбачі Львівського району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 100 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області вкотре нагадує про ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАННЯ СУХОСТОЮ.

Крім того, відповідно до законодавства України, за такі дії передбачена відповідальність як адміністративна, так і кримінальна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ