Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині зіткнулися легковик, бус та фура: травмовано двох людей

У Пустомитівському районі внаслідок потрійного зіткнення постраждали двоє людей. Це трапилося учора, 26 січня, близько 14.30 на автодорозі «Київ-Чоп», повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За попередніми даними, 32-річна львів’янка, керуючи автомобілем «Daewoo Matiz», не обрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожню обстановку, а також не дотрималась безпечної дистанції. Як наслідок – легковик «Daewoo» зіткнувся з бусом «Peugeot Partner», що прямував попереду. За кермом цього авто був 29-річний житель Кам’янка-Бузького району. 

Від удару легковик «Daewoo» викинуло на зустрічну смугу руху, де він зіштовхнувся із вантажівкою «DAF», якою керував 39-літній мешканець Закарпаття. 

Внаслідок ДТП постраждали двоє людей – 12-річний хлопчик, який був пасажиром легковика, а також водій автомобіля «Peugeot». У дитини – забій лоба та струс головного мозку, а в дорослого – забій. Після надання необхідної допомоги чоловіка відпустили додому, а от хлопчика довелось шпиталізувати. 

ДАІ звертається до усіх автомобілістів: просимо вас бути якомога обережнішими за кермом, не відволікатися від керування, уважно стежити за дорожньою обстановкою, обов’язково дотримуватися безпечної швидкості, інтервалу та дистанції!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ