Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщини навчали кандидатів у прийомні батьки

Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді упродовж 21 – 25 листопада вчетверте цього року провів навчання для кандидатів у прийомні батьки та батьки-вихователі, опікуни та піклувальники. Участь у заході взяли кандидати із міст Львів, Трускавець, Борислав та Пустомитівського, Стрийського, Яворівського, Старосамбірського, Перемишлянського, Самбірського, Жидачівського районів, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами директора Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослава Бордіяна, під час навчання учасники отримали актуальну інформацію, що стосується прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, опікунів, піклувальників.

"Навчання дає можливість не лише виважено оцінити власний потенціал щодо виховання прийомної дитини, але й дізнатися про проблеми, які можуть виникнути в родині, разом шукати шляхи їх вирішення", - наголосив Ярослав Бордіян.

Слід зазначити,що в навчанні взяли участь 17 осіб, а саме: 2 сім’ї – кандидати у прийомні батьки, 1 сім’я – кандидати в батьки-вихователі та 11 потенційних опікунів, які мають намір взяти у сім’ю на виховання дитину-сироту та дитину, позбавлену батьківського піклування.

Усього протягом року навчанням охоплено 86 осіб.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ