Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівській залізниці торік зменшилась кількість ДТП на переїздах

Протягом січня-грудня 2017 року на залізничних переїздах на території регіональної філії «Львівська залізниця» було зафіксовано 19 дорожньо-транспортних подій (ДТП), що на 5 випадків менше, ніж у 2016 році. Про це повідомив прес-центр регіональної філії "Львівська залізниця".

На жаль, попри зменшення кількості аварій на переїздах, число жертв та травмованих у цих ДТП зросло. Впродовж 2017-го було травмовано 9 осіб проти 6 – у 2016-му, 5 осіб торік зазнали травм несумісних із життям, тоді як 2016-го внаслідок ДТП на переїздах загинула 1 особа.

Варто зауважити, що всі ДТП на переїздах трапилися через неуважність та легковажність водіїв автотранспорту, які грубо порушили правила дорожнього руху. Це підтверджує і той факт, що в трьох випадках, зафіксованих у 2017 році, автотранспорт в’їхав у бік поїзда, що рухався через переїзд.

З метою гарантування належного рівня безпеки руху та профілактики порушень правил дорожнього руху через залізничні переїзди, на Львівській магістралі продовжують реалізовувати комплекс заходів, у тому числі провадять широку інформаційно-роз’яснювальну кампанію зі залученням ЗМІ та безпосередньо серед водіїв автотранспорту. З цією метою залізничники розробили буклет, що містить текстову та фотоінформацію про випадки порушень правил проїзду через залізничні переїзди та їхні жахливі наслідки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ