Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На львівському «Байкалі» розвиватимуть вітрильний спорт – яхтсмен

Якщо пляж не має чітких меж та неогороджений, то землю біля води засмічують самі відпочивальники, які потім же скаржаться на безлад.

Таку думку висловив представник яхт-клубу «Вербіж» Назар Туркоцьо сьогодні,18 травня, під час прес-конференції на тему «Відпочинок на озері Задорожньому («Байкалі») у Миколаївському районі. Яким він буде влітку 2016 року?», щовідбулася у Львівському прес-клубі.

 - Коли на цю ділянку був вільний доступ, приходив хто хотів та коли хотів, і після кожного сезону вивозилося по 10-15 КАМазів сміття, - каже він.

Тому яхтсмен вважає, що територію треба огородити і охороняти.

- Ми тут популяризуємо вітрильний спорт. Для цього створюють базу, яка потребує великих затрат. Це – і стоянки, і ремонт спортивного інвентаря та суден. Це майно є дуже недешевим. А якщо нам не забезпечать охорону майна, то нам доведеться просто звідти з’їхати, - попередив Назар Туркоцьо.

Також планує огородити своє господарство і начальник центральної рятувально-водолазної служби Львівської області Роман Фіца. Він стверджує, що коли немає паркану, то в них викручують різні гайки, ламають весла і просто беруть човни покататися.

- Я буду загороджувати свою виробничу територію, - попередив він.

За словами представника ТзОВ «Альфа-Омега» Мартина Буфана, пляжні паркани передбачені там як захисний екран від колії залізниці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ