Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На „Марсовому полі” буде споруджений Меморіал Української Слави

Враховуючи численні звернення громадськості м. Львова щодо спорудження Меморіалу українських військових поховань на Личаківському цвинтарі, на останньому засіданні сесії міської ради четвертого демократичного скликання депутати ухвалили cпорудити Меморіал Української Слави на  так  званому Марсовому полі Личаківського цвинтаря на вулиці Мечникова  до першого  липня  2006 року.
У зв’язку з цим  управлінню природних ресурсів та регулювання земельних відносин та управлінню архітектури і містобудування доручено розробити  технічну документацію і пропозиції щодо проектування та будівництва Меморіалу Української Слави.
До першого травня 2006 року міська рада розпорядилася доручити управлінню архітектури і містобудування спільно з управлінням культури розробити положення про умови конкурсу на найкращий проект Меморіалу Української Слави.
Управлінню фінансів доручено передбачити відповідні кошти на підготовчі роботи на спорудження Меморіалу Української Слави.  Відповідальний – заступник міського голови з фінансових питань начальник управління фінансів.
Контроль за виконанням ухвали сесія Львівської міської ради ухвалила покласти на секретаря ради, в.о. міського голови Львова Зеновія Сірика. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ