Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

​На Міжнародному дебатному турнірі LVIV OPEN вперше виграла українська команда

Як розповіди в коментарі Гал-інфо організатори заходу, на Міжнародному дебатному турнірі LVIV OPEN вперше виграла українська команда.
Lviv Open

Змагання «Lviv Open» пройшли 14-16 вересня, в Львівському національному університеті ім. І. Франка. Серед учасників 44 команди, 15 з яких з різних країн Європи та Азії.

Організатором Турніру виступало Львівське відділення Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Федерація дебатів України» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Фіналістами турніру цьогоріч стали команди з різних куточків Європи: дві команди з Польщі, одна українська та команда представників з України та Нідерландів.

Кубок чемпіона вперше в історії Турніру здобула українська команда з Києва “Kosher B" у складі Арьє Мора та Олега Стоєва. Топ-спікером турніру став Арьє Мора (Україна), отримавши два кубки! Кращим суддею турніру за результатами зворотнього зв’язку учасників та інших суддів cтав Юре Хедеріх (Лондон, Великобританія).

Тему фінальної гри суддівська колегія запропонувала актуальною як ніколи: "Україна має зображати Росію (в т.ч. Російську імперію та СРСР) виключно в негативному світлі в історичному дискурсі."

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ