Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перші дебати між Байденом і Трампом: що вони говорили про Україну

це були не найкращі дебати для Джо Байдена
Фото: CNN

У США пройшли перші дебати між Джо Байденом і Дональдом Трампом. Вони говорили про економіку, міграцію, заборону абортів, а також — про війну в Україні та секторі Гази.

Про це у телеграмі повідомляє Український інформаційний центр.

Трамп назвав Байдена «поганим лідером» і звинуватив у війні в Україні. Він каже, що «за його президентства Путін не забирав землі», бо знав, що з Трампом «не можна грати». Байден нібито «заохочував Росію до вторгнення» в Україну, бо показав слабкість США під час виводу військ з Афганістану у 2021 році.

Трамп назвав висунуті Путіним умови для припинення війни в Україні «неприйнятними». Однак він вважає, що США витрачають «надто багато грошей» для підтримки України, і назвав президента Володимира Зеленського «найкращим продавцем».

Байден назвав Путіна воєнним злочинцем. Він наголосив, що його треба зупинити, бо війна пошириться на інші країни Європи.

The Washington Post і Reuters пишуть, що виступ Трампа був сповнений його звичайних перебільшень і «брехні». Однак аналітики визнають, що це були не найкращі дебати для Джо Байдена — його голос звучав хрипко, він декілька разів затинався.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ