Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Синютка: дебати мають обов’язково відбутися, але згідно з законом

Кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка отримав запрошення від телеканалу «UA: Львів» взяти участь у передвиборчих теледебатах.
Олег Синютка

За словами політика, до дискусії він готовий, але виключно на умовах, прописаних у законі.

Про це Олег Синютка написав у листі до редакції львівської регіональної дирекції АТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України”. Повідомляють у пресслужбі львівської територіальної організації партії «Європейська Солідарність».

Як зазначив Олег Синютка, пропозиція телеканалу «UA: Львів» та описаний у ній формат телепередачі, не відповідають вимогам статті 49 Виборчого кодексу України. Відтак проведення дебатів у такому форматі є прямим порушенням закону.

«Як громадянин України та народний депутат, я не можу дозволити діяльність, що суперечить чинному законодавству. Я буду радий, коли ви приведете формат дебатів та вашої пропозиції у відповідність до вимог Виборчого кодексу. І радо стану учасником проєкту «Виборчий округ. Дебати», - написав Олег Синютка.

Кандидат попросив розглянути його пропозицію, щодо проведення дебатів згідно з вимогами виборчого законодавства та організувати дебати у співпраці з іншими телерадіокомпаніями, задля сприяння процесу ознайомлення мешканців Львова з його програмою та баченням розвитку міста.

Нагадаємо, що у Львові другий тур місцевих виборів відбудеться у неділю, 22 листопада. За посаду Голови Львівської ОТГ змагатимуться Олег Синютка та Андрій Садовий

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ