Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На обласній конференції ВО «Свобода» буде затверджено план дій на 2007 рік – Ірина Сех

«Метою проведення обласної конференції ВО «Свобода» є обговорення сучасного стану суспільно-політичної ситуації в державі і затвердження плану дій та проведення запланованих заходів на 2007 рік», – повідомила «Гал-info» голова обласної організації ВО «Свобода» Ірина Сех.
За її словами, проведення таких конференцій стало традицією, «це нормальна робота депутатів обласної ради в рамках професійної діяльності». «Також ми проводимо прийоми громадян, зокрема сьогодні депутати Львівської обласної ради проводять особисті прийоми громадян у Турці, Самборі та Новому Роздолі», – сказала Ірина Сех.
Також за словами депутата ЛОР, 21 січня 2007 року у Дрогобичі в приміщенні Будинку культури ім. Івана Франка відбудеться зустріч голови ВО „Свобода” Олега Тягнибока та депутатів Львівської обласної ради фракції ВО „Свобода” з мешканцями міста. «Такі зустрічі проводяться кожної неділі у якомусь місті Львівщини з метою донесення до виборців програмних планів партії і вислуховання позиції громадян», – зазначила Ірина Сех.
Нагадаємо, як повідомив «Гал-info» депутат Львівської міської ради Іван Гринда, у неділю, 21 січня, відбудеться обласна конференція ВО «Свобода».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ