Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Одещині 1355 дітей захворіли на COVID-2019

За останні 7 місяців в Одеській області на COVID-2019 захворіли 1355 дітей. Про це розповів Голова Одеської ОДА Максим Куций. Найбільша кількість хворих в самій Одесі – це 476 дітей, на другому місці Біляївський район – 101 дитина, а найменше в Захарівському – 1.

«На минулому тижні показник кількості хворих показав стрімку динаміку зростання на Одещині. І якщо 6 днів тому рекордними були 502 інфікованих, то сьогодні ця цифра вже на сотню вища –  йдеться про 600 осіб. Саме тому з понеділка ми й перевели більшість шкіл на дистанційне навчання. Наразі це  470 закладів», – зазначив М. Куций.

За його словами, у Червоній зоні досі перебуває місто Біляївка та увесь Татарбунарський район. Там робота у навчальних закладах припинена взагалі.

«Сучасні технології та умови дозволяють навчатися дистанційно, зберігаючи здоров’я і дітей, і вчителів. Це зараз значно важливіше, ніж піддавати їх ризику пандемії. Тому ми змушені і маємо впроваджувати захисні міри, щоб не дати пандемії масово поширюватися в освітній сфері», – додав очільник Одещини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ