Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На перехресті вулиць Левицького – Мечникова встановили нові пішохідні світлофори

На регульованому пішохідному переході на перехресті вулиць Левицького – Мечникова встановили додаткові пішохідні світлофори.

Це дозволить безпечно перетинати вул. Мечникова, в тому числі і маломобільним групам населення, та сприятиме зниженню аварійності на цій ділянці. Відповідне рішення було ухвалено у відповідь на звернення мешканців. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

«Нові опори та два пішохідні світлофори змонтували безпосередньо на острівці безпеки, що на перехресті вказаних вулиць. Це дозволить, не втручаючись у тривалість транспортних фаз, збільшити тривалість горіння зеленого сигналу світлофора для пішоходів, які перетинають вул. Мечникова. Тепер пішоходи можуть поетапно перетинати дорогу: спочатку перейти одну смугу руху на зелене світло, зупинитися і дочекатися на острівці безпеки наступного дозвільного сигналу, і перейти іншу смугу», - розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

У комунальному підприємстві додали, що таке рішення дозволить безпечно перетинати вул. Мечникова всім пішоходам, в тому числі і маломобільним групам населення.

До слова, ЛКП “Львівавтодор” обслуговує 170 світлофорних об’єктів, а це понад 2 100 світлофорів.

Додамо, на сьогодні у Львові 35 світлофорних об’єктів обладнали резервним живленням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ