Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство  |  Здоров'я

На перинатальний центр виділили 25 млн грн

Сьогодні, 30 січня, рішенням сесії внесено зміни до обласних програм та показників обласного бюджету. Відтак, на галузь охорони здоров’я скерували 50 млн грн. З них - 25 млн грн на перинатальний центр, 17 млн грн – на пологове відділення обласної клінічної лікарні, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Окрім галузі охорони здоров’я, додаткові кошти скерували на завершення об’єктів будівництва.

«Передбачено зокрема 5 млн гривень на фінансування добудови загальноосвітньої школи у селі Черниця Миколаївського району. Кошторисна вартість по цьому об’єкту є значно більша, ми передбачили кошти і в бюджеті розвитку, і в ДФРР. Також є ряд дошкільних навчальних закладів, які плануємо зробити у 2018 році. Зокрема це дошкільний навчальний заклад у селі Наварія Пустомитівського району з обсягом фінансування 1 млн 350 тис гривень , в селі Рудники Миколаївського району, в селі Нагуєвичі Дрогобицького району. По суті бюджет розвитку 2018 року – це комплексний документ, який охоплює майже всі сфери з відповідними великим обсягом фінансування», - розповів Роман Филипів.

Зазначимо, що загальна сума бюджету розвитку – 148,8 млн грн. Ще 25,2 млн грн спрямовуються в кошториси комунальних закладів на придбання обладнання та заходи, які трактуються як капітальні ремонти. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ