Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На пл. Ринок стартував веломарафон «VIII Львівська Сотка»

Львів відзначає 761 рік. З цієї нагоди протягом вихідних в місті відбувається чимало заходів. Зокрема, сьогодні з пл. Ринок вже ввосьме стартувала наймасовіша велоподія Західної України - веломарафон «Львівська Сотка», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

О 10.10 колона із понад 500 велосипедистів стартувала з площі Ринок і проїхала по місту урочистим парадом, присвяченим Дню Львова.

Після цього спортсменам потрібно подолати дистанцію довжиною у 100 км. Серед учасників є як львів’яни, так і гості з Києва, Одеси, Винниці, Харкова, Івано-Франківська та інших міст, а також зі Сполучених Штатів, Німеччини, Білорусі та Естонії. Приблизно третина зареєстрованих планує під час марафону уперше в житті проїхати 100 км на велосипеді.

Організатором марафону є ГО «Львівський Велоклуб». Підтримку марафону «VIII Львівська Сотка» надає управління молоді та спорту Львівської міської ради, а також ряд приватних компаній.

Усі, хто не встиг зареєструватися заздалегідь, але хоче взяти учать у марафоні, можуть зробити це безпосередньо сьогодні. Умови реєстрації опубліковані на сайті ГО «Львівський велоклуб»: https://lvivbicycle.club/events/33

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ