Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Прикарпатті сталася розгерметизація газопроводу

У вівторок, 8 червня, о 12:05 поблизу с. Клузів Івано-Франківського району відбулася розгерметизація на магістральному газопроводі "Угерсько-Івано-Франківськ - Чернівці".
фото - пресслужба ГУ ДСНС Івано-Франківської області

Про це інформує Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Повідомляється, що розгерметизація відбулася без подальшого горіння.

Станом на 13:45 спостерігається зменшення тиску витоку газу. Жертв та постраждалих немає. Підрозділи ДСНС здійснили евакуацію двох мешканців з території дачного масиву, а також повідомляють населенню про інцидент. Житлові будинки на відстані 1 км та завод ПРаТ «Івано-Франківськцемент» на відстані 500 м. Місце розгерметизації наразі обгородили. Аварійній бригаді РЕМ довелося знеструмити с. Клузів.

На місці події працюють аварійні бригади «Івано-Франківськгаз» та Богородчанського ЛВ УМГ, що обслуговує даний газопровід. Від ДСНС залучено 28 осіб та 9 од. техніки.

За інформацією чергового ПАТ Укртрансгаз о 13:00 перекрито аварійну ділянку (протяжністю 12,8 км). На газопостачання населених пунктів розгерметизація газопроводу не вплинула. Наразі газ постачають обхідним трубопроводом.

За інформацією очевидців стався вихлоп частини газопроводу у місці переходу з землі на поверхню без горіння. На місці події працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ